Over ons

Vanuit Breda, actief in heel Nederland

Van der Westen dakrenovatie en -onderhoud, gevestigd in Breda, is actief in geheel Nederland. Met ruim 15 jaar ervaring in verschillende type dakbedekking startte Ramon zijn eigen onderneming. Wij communiceren altijd duidelijk en volledig, zijn transparant en komen onze afspraken na. Uiteraard krijgt u een uitgebreide garantie op alle gebruikte materialen en uitgevoerde werkzaamheden.  Zo bieden we zekerheid en betrouwbaarheid en beschikken wij over de juiste kennis en vakmanschap om alle werkzaamheden tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Ervaring en Deskundigheid

Met jarenlange ervaring in de dakdekbranche hebben we ons een reputatie opgebouwd als experts in ons vakgebied. Ons team van ervaren dakdekkers heeft uitgebreide kennis en vaardigheden opgebouwd in diverse aspecten van dakdekken. Of het nu gaat om platte daken, hellende daken, bitumineuze dakbedekking, EPDM of andere materialen, wij beschikken over de expertise om u te voorzien van deskundig advies en professionele uitvoering.

Klantgerichtheid en Betrouwbaarheid

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze betrokkenheid bij de klant uit zich in persoonlijke aandacht, open communicatie en het luisteren naar uw wensen en verwachtingen. U kunt erop vertrouwen dat we transparantie bieden in onze prijzen en dat we ons altijd houden aan de gemaakte afspraken.

Professioneel, op tijd, elke keer weer!

: Wij streven naar kwaliteit en duurzaamheid in al onze projecten.

3 R ! K
3 R ! K
2021-11-18
Mariette Krabbe
Mariette Krabbe
2021-07-07
Geweldig bedrijf, snelle service en goede en snelle levering
Hidde Schotman
Hidde Schotman
2020-11-14
Henri Ramackers
Henri Ramackers
2020-07-18
Les Menuires
Les Menuires
2019-07-16
Aardige medewerkers, goede nazorg
Stan C. Akubuo
Stan C. Akubuo
2019-04-19